Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om oss

Cityadvokaterna i Malmö är en väletablerad advokatbyrå som alltid sätter klientens intresse i fokus. Cityadvokaterna har varit verksamma i Malmö under många år. Inom Cityadvokaterna samarbetar flera advokater med inriktning inom olika juridiska områden. Vi är verksamma inom främst brottmål, migrationsrätt, familjerätt och förvaltningsrätt.

Många juridiska problem berör oftast flera områden varför ni, oavsett om ni är en privatperson eller företagare, under samma tak kan få en helhetslösning på era problem. På byrån finns flerårig erfarenhet inom advokatyrket och det viktigaste för oss är våra klienter. Klienterna på Cityadvokaterna står alltid i centrum och att ta tillvara på era intressen är det centrala i vår verksamhet.

När ni vänder er till oss är ni ofta i jobbiga och utsatta situationer, därför är det viktigt för oss att ni känner er trygga och känner tillit inför vår kunskap. För att uppnå detta arbetar Cityadvokaterna i Malmö aktivt med varje klient, ger er den tid ni behöver och vi återkopplar alltid till er.

Vårt motto; När något händer så är ni alltid i goda händer hos oss på Cityadvokaterna i Malmö.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver en advokat som arbetar för Dig!